top of page
Buizen.jpg

Over ons

Sedert de oprichting in 2005 is de groep DWJ uitgegroeid tot een dynamische B2B referentie in de Benelux op het vlak van professionele luchtbehandeling.

 Dit succes kent zijn oorsprong in de productie methode waarbij een ultramodern machinepark aangestuurd wordt door de meest recente computertechnologie. DWJ streeft naar perfectie, waarbij de kracht van de know-how op een flexibele manier wordt aangewend in functie van de gebruiker.

De huidige productielijn van DWJ is gebaseerd op luchtkanalen en vormstukken in galva (verzinkt), aluminium en inox. Van op de site in België vertrekken er dagelijks transporten naar afnemers in diverse sectoren in binnen- en buitenland. DWJ is plooibaar als het om maatwerk gaat. Immers, alle standaard maten, vormen en afmetingen worden aangepast conform de specifieke wensen van de klant, rekening houdend met de vormvoorschriften inzake stabiliteit.
DWJ Airducts verzorgt de ontwikkeling, productie en distributie van kanalen en vormstukken voor luchtverwarming, ventilatie en koeling in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.
 
In Nederland waakt DWJ Airducts over de kwaliteitsnormen en dienstverlening op het vlak van luchtbehandeling.
DWJ hanteert korte communicatielijnen en maakt gebruik van diverse online applicaties om een lange termijn relatie uit te bouwen met partners in binnen- en buitenland.


De flexibiliteit van DWJ, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten, is de sleutel voor het succes dat het bedrijf in de Benelux heeft als fabrikant van luchtkanalen en vormstukken.

bottom of page